Jussila Mervi

Kohteesta SallaWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Mervi Jussila on lahjakas sallalainen laulaja, lauluntekijä ja muusikko. Hän on vuosien varrella keikkaillut useammissa eri kokoonpanoissa. Nyt Memmu keskittyy oman musiikin tekemiseen ja tulkintaan.

Viime kesänä päätyi demolle kolme omaa kappaletta viitasaarelaisella Drumforest-studiolla. Demolla pianoa ja harmoonia soittaa Outi Jussila, kitaraa Nora Niemispelto. Viitasaarella Memmun kappaleita ja tulkintaa pidettiin erittäin mielenkiintoisena ja varteenotettavana niin sanoituksen, sävelyksen kuin tulkinnankin osalta. Lauluja Memmulla on syntynyt viime vuosina laidasta laitaan, aina lastenlauluista tangoon ja rockiin.

Memmun tulkintoja on mahdollisuus päästä kuulemaan hänen ensimmäiseen omaan konserttiin, Hämärän kaikuja, missä hän esittää sanoittamiaan ja säveltämiään kappaleita Tähtitaivaskodassa torstaina 17.11.2011 klo 18.00. Konsertista löytyy musiikkia ja tunnelmia moneen makuun ja monen ikäiselle. Konsertissa kuullaan mm. kappaleet Aurattu maa, Elokuvien sankaritar ja Tuntureiden äkäpussi. Vierailevina tähtinä konsertissa esiintyvät 5-vuotiaat kaverukset Saana Viitanen ja Maiju Eskola.